Vindecarea si armonizarea corpului emotional – Partea 1

Grupul de 40 Romania
Webinar – Vindecarea, armonizarea si intarirea corpului emotional – Partea 1
Duminica, 09.07.2017 ora 18:15

Introducere

Pamantul si umanitatea trec prin schimbari majore si se afla intr-un proces evolutiv de trecere la o constienta si o frecventa mai inalta care are ca rezultat final integrarea completa a lectiilor dualitatii si separarii dimensiunii a 3-a si cu aceasta ascensiunea personala, colectiva si planetara in dimensiunea a 5-a. Acest proces evolutiv are loc la nivel personal, colectiv si planetar in acelasi timp si intre aceste nivele are loc o interactiune energetica continua. Unul din aspectele cele mai importante ale procesului de ascensiune la nivel personal este aducerea celor 4 corpuri umane, corpul fizic, cel emotional, cel mental si cel spiritual in echilibru, armonie si la o frecventa inalta. Una dintre misiunile Grupului de 40 este de a sprijini procesul de ascensiune personala prin educatie, exercitii si practici spirituale avand ca sursa invataturile arcturiene dar si prin crearea unui context colectiv dedicat acestei misiuni. Astfel ne-am hotarat sa acoperim intr-o serie de seminarii online, avandul-l ca inceput pe acesta de astazi, tematica armonizarii, vindecarii, intaririi si dezvoltarii celor 4 corpuri umane, avand in vedere aspectul holistic al acestui proces. Aceste webinarii vrem sa le oferim ca un serviciu tuturor celor care sunt interesati, atrasi, pregatiti sau doresc a se dedica acestui proces de vindecare si inaltare personala si care doresc sa isi largeasca constienta si cunostiintele teoretice si practice spirituale in acest fel.

Asadar dorim sa incepem cu primul seminar din aceasta serie avand ca tema vindecarea, armonizarea si intarirea corpului emotional. Deoarece aceasta tema este una vasta ne-am hotarat sa acoperim cat mai multe informatii teoretice si practice in 2 parti dedicate acestei teme si azi vom prezenta partea 1 a acestui seminar.

Program prezentari

  1. 18:15 – Cosmin Supeala (Romania) – Introducere
  2. 18:30 – David K. Miller (SUA) – Vindecarea, armonizarea si intarirea corpului emotional – Channeling cu un maestru inaltat (in limba engleza cu traducere in limba romana)
  3. 18:50 – Elena Ciocan (Romania) – Tehnici de curatare si vindecare a corpului emotional
  4. <Pauza 5-10 minute>
  5. 19:20 – Lucica Bulboaca (Romania) – Meditatie pentru curatarea subconstientului personal si tehnici arcturiene 5D
  6. 19:35 – Aisha Irina Chirica (Romania) – Vindecarea corpului emoțional prin regresii – tehnici folosite în metoda arcturiană Time Line Healing (Vindecarea Liniei Temporale)
  7. 19:50 – Roberto Iulian Balays (Romania) – Campul emotional – perspectiva Hathorilor si vindecarea cu sunete

Despre David Miller puteti afla mai multe aici. Toti prezentatorii va stau la dispozitie pentru orice intrebari legate de cele prezentate, pe care va rugam se le trimiteti in scris la adresa info@grupul-de-40.org pentru ca noi consideram ca asa pot fi date mai multe informatii intr-un mod mai organizat si complet. Veti primi raspunsurile cat mai curand si mai complet posibil, aceasta interactiune cu voi dorim sa fie una continua si dinamica si va invitam astfel sa ne cunoastem mai bine si sa colaboram si sa lucram impreuna pentru binele suprem al tuturor. Orele la care incep prezentarile pot sa se mai schimbe, dar nu cu mult.

Cum puteti participa

Acest seminar se tine in format seminar online sau „webinar” deoarece avem si continuturi interactive, prezentari audio/video si scrise care vor fi prezentate. Vom folosi programul GoToMeeting ca platforma, iar participarea este foarte simpla, apasand pe link-ul invitatiei de mai jos pe calculatorul vostru legat la internet. Puteti sa participati si pe tableta sau pe smartphone instaland aplicatia GotoMeeting, disponibila pentru IOS si Android, dupa instalare introduceti ID-ul de meeting 483197117 pentru a participa. Daca participati pentru prima data pe calculator intr-o videoconferinta GoToMeeting trebuie sa intalati plugin-ul GoToMeeting in browser-ul vostru (acceptati instalarea acestuia in browser) urmand aceste instructiuni intr-o sesiune de proba: https://care.citrixonline.com/g2m/getready

Iata si invitatia propriuzisa:
Vindecarea, armonizarea si intarirea corpului emotional – Partea 1

Duminica 09.07.2017 la ora 18:15

Participati la acest webinar facand click pe acest link de pe calculatorul, tableta sau smartphone-ul voastre:
https://global.gotomeeting.com/join/483197117

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari tehnice referitoare la participare, scrieti-ne la adresa info@grupul-de-40.org
Participarea este gratuita.