Lumina Cuantica Omega

Citat din lectura lunara din luna August 2014 “Biorelativitate si fabrica universului”


Aceasta planeta detine o concentrare de forta de viata si energie spirituala care a creat, ceea ce noi numim, biosfera. Biosfera este de fapt un camp energetic de forta care inconjoara planeta. Este ca o aura. Este un camp energetic cu multe insusiri care seamana aurei unei persoane. De exemplu, aura Pamantului include acest camp energetic si de forta de viata. Aceasta include si meridianele, legaturi energetice si campuri de forta diferite cu scopuri diferite, care provin din surse diferite. Aceste surse nu sunt inca cunoscute omului. Dati-ne voie sa precizam, ca noi folosim o astfel de sursa de lumina. Noi numim aceasta noua lumina pentru vindecare, Lumina Cuantica. O numim si Lumina Omega, ca forma a luminii cuantice. Lumina Omega este o forta energetica spirituala, care reprezinta o parte din campul de forta de viata divin, care curge prin univers. Lumina Omega are o putere speciala si anumite caracteristici si provine din surse inalte ale universului. Aceste surse emana lumina Omega, care are calitati vindecatoare enorme. Are si calitati minunate de a completa, de a hrani, de a inalta biosfera si toate fiintele vii, care alcatuiesc biosfera.

Lumina Omega are o putere de vindecare mare, pentru ca se afla in rezonanta cu biosfera. Biosfera are o anumita frecventa vibrationala. De fapt totul in univers are o anumita frecventa vibrationala. Biosfera straluceste si vibreaza la o anumita frecventa. Lumina Omega vibreaza si intra in rezonanta cu biosfera, astfel incat tot ceea ce primeste si integreaza lumina Omega, are parte de o actualizare si o inaltare, un avans energetic si propria structura energetica. Tot ceea ce intra in contact cu aceasta lumina se simte intreg, exista und sentiment accentuat de unitate, exista o apropiere fata de lumina spirituala, de energia spirituala la acest nivel inalt si se face experienta inalta a acestei lumini. Este adevarat ca dimensiunea a 3-a vibreaza mai jos decat dimensiunea a 5-a. Este adevarat ca dimensiunea a 3-a prezinta aspecte proprii diverse care se afla in polaritate, care sunt dense, insa si dimensiunea a 3-a are capacitatea de a vibra la fercvente foarte inalte si de a intra in rezonanta cu acestea.  Dimensiunea a 3-a poate sa primeasca lumina Omega si sa lucreze cu aceasta.

Lumina Omega este un aspect al campului de forta si energie spirituala care exista in univers. Lumina Omega nu este vizibila omului sau nu se afla in spectrul de lumina corespunzator perceptiei vizuale fizice umane. Aceasta lumina nu poate fi masurata de niciun instrument de masura fizic. Si totusi, la fel ca materia intunecata sau energia intunecata, acest aspect al campului de forta spiritual universal, poate sa aduca efecte de vindecare considerabile.

Alte resurse si materiale despre Lumina Omega le gasiti aici: