Intrebari & Raspunsuri

Arcturieni
Arcturieni – G. Miller
Cine sunt Arcturienii?

Arcturienii sunt fiinte inalt dimensionale foarte dezvoltate din dimensiunea a 5 sau mai sus, care se afla in sistemul solar Arcturus, in constelatia Bootes, circa 36 de ani lumina departare de Pamant. Corform lui Edgar Cayce, renumitul medium si canalizator american, arcturienii sunt cele maiĀ  avansate fiinte din Calea Lactee. El ii numeste „Vindecatorii Galaxiei”. Arcturienii ii transmit lui David de peste 20 de ani informatii referitoare la vindecarea personala si planetara.
Aici vedeti cum gasiti Arcturus pe cer

Cine sau ce este Grupul de 40/Group of Forty?

Grupul de 40 este un grup meditativ care se dedica vindecarii personale si planetare, precum si ascensiunii. Grupul se bazeaza pe invataturile transmise de arcturieni autorului si canalizatorului David K. Miller. Numarul 40 este folosit in numele grupului pentru ca 40 este un numar sacru pentur arcturieni si astfel fiecare grup individual are 40 de membrii iar scopul proiectului principal esste de a crea 40 de grupuri a cate 40 de membrii in intreaga lume.

40 de Grupuri a 40

Unul dintre proiectele principale ale Grupului de 40 este de a crea 40 de grupuri a cate 40 de membrii. Cele 40 de grupuri vor ridica energia meditativa colectiva, vor crea energii puternice pentru vindecare Pamantului si vor ajuta pe toti membrii sa isi inalte si extinda constienta la un nivel pentadimensional. Fiecare grup pregateste baza energetica pentru ascensiune.
Vizitati aici pagina proiectului pentru mai multe detalii.

Orasele de Lumina Planetare

Orasele de Lumina Planetare sunt orase, vecinatati, cartiere care sunt activate de catre membrii Group of Forty urmand ghidarea arcturienilor. Aceste activari presupun participarea a cel putin 4 membrii. Acestia creaza un cerc si o sfera de lumina inalta in jurul arealului ales pentru a se asigura ca numai energii cu o vibratie inalta sunt permise sa patrunda in acest areal. Este astfel un camp protector amplasat in jurul zonei alese. Astfel acest oras sau aceasta zona, acest areal devine un Oras de Lumina. Dupa ce este activat, acest Oras de Lumina devine parte integranta dintr-o retea globala internationala de Orase de Lumina care participa de asemenea in acest proiect, de aici provine si numele de Oras de Lumina Planetar.
Aflati mai multe despre Orasele de Lumina Planetare aici.

Biorelativitate

Biorelativitatea se concentreaza pe o activitatea mentala colectiva telepatica pentru trimite energie vindecatoarea planetei noastre. Aceasta practica este similara cu conceptul de rugaciune in grup in care oamenii trimit ganduri pozitive pentru a schimba rezultatul unui anumit eveniment sau a unei situatii. In exercitiile de Biorelativitate, grupuri de seminte stelare de pe intreaga planeta trimit ganduri vindecatoare unor regiuni are lumii. Furtuni, uragane si chiar cutremure pot fi astfel chiar prevenit, mutate sau slabite in putere, astfel incat sa existe daune minimale.
Aflati mai multe despre Biorelativitate aici.

Cum pot sa particip, unde sa incep?

Puteti afla mai multe despre tehnologia spirituala arcturiana si cum poate fi folosite aceasta pentru vindecarea personala si cea planetare din urmatoarele surse:

  • Carti – Cartile canalizate de catre David sunt disponibile, printre altele, in shop-ul nostru pe pagina de web
  • Pagina de web – Pagina noastra de web va ofera o privire de ansamblu minunata asupra uneltelor pentru vindecarea personala si planetara si rezuma informatii valoroase pentru toti cei interesati
  • YouTube – Vizitai canalul nostru de YouTube cu multe videoclipuri despre arcturieni si proiectele noastre
  • Facebook – Alaturati-va paginii de informare de pe Facebook „Group of Forty Information Page” pentru a impartasi si schimba experiente, pareri si informatii

Sunteti bineveniti sa participati la activitatile noastre regulate globale, pentru a afla si mai multe despre munca noastra si despre puterea grupului. Tu contezi!