Inelul de Ascensiune

Acesta este un citat din cartea “New Spiritual Technology for the Fith-Dimensional Earth – Arcturian Teachnings From the Sacred Triangle” (Capitolul 11 – Pagina 110) si explica Inelul de Ascensiune:

TwoEarths
Exemplu Halou de Lumina in jurul Pamantului

Inelul de ascensiune este o halou pentadimensional in jurul Pamantului si activeaza semintele stelare. Acest spatiu este coordonat si de alte fiinte inalte, in afara de acelea de pe Pamant. Aceste fiinte inalte – cum ar fi arhanghelii, pleiadienii si altele pe care le cunoasteti – contribuie cu gandurile si intentiilor in acest inel. Fiintele inalte pentadimensionale isi plaseaza gandurile si in acest inel. Acestia ancoreaza o energie puternica in inelul de ascensiune.  Aceasta participare ofera o accelerare a luminii si energiei de 10 ori  – aceasta accelerare inzecita a luminii si energiei depaseste cu mult, ceea ce voi, ca seminte stelare, la nivel individual puteti sa emanati prin propria participare in acest inel si in aceasta perspectiva inalta.
Folositi-va conexiunea voastra cu fiintele inalte pe care le cunoasteti. Fiecare dintre voi are legaturi unice. Va veti afla in posibilitatea de a lucra cu fiinte inalte si de a stabili si mentine impreuna cu acestia un inel puternic de lumina si ascensiune. Vizualizati inelul de ascensiune cum devinde din ce in ce mai stralucitor. Veti face experienta si veti fi martori unei cunoasteri mai profunde si unei activitati spirituale cum nu ati mai vazut pe Pamant inainte. Aceste timpuri care vin au o putere speciala referitor la inelul de ascensiune, acesta va fi elevat intr-un mod magnific. Dati aceste cunostiinte mai departe si altora, despre acest inel spiritual eteric.

Sunteti invitati: