Proiectarea Mentala si Bilocatia

Proiectarea Mentala – Din lectura din decembrie 2014 “Legile constientei”

Constienta nu are nicio limita de viteza sau de deplasare. Aduceti-va aminte, atunci cand facem exercitiile de proiectare mentala, bilocatie si shimmering, folosim des coridoare de lumina. Aceste coridoare sunt puncte de intrare speciale care unesc dimensiunea a 3-a cu dimensiunea a 5-a. Spunem des “calatoriti acum cu viteza gandului”. Atunci cand calatoriti cu viteza gandului , va folositi constienta, deoarece constienta nu trebuie sa se subordoneze legilor fizicii. Nu exista limite de viteza in felul cum puteti calatoriti cu gandurile si cu constienta voastra.

Chiar daca Arcturus se afla la o distanta intre 35 si 36 de ani lumina, iar un an lumina masoara circa 6 miliarde de mile, puteti calatori totusi cu constienta voastra cu viteza gandului catre Arcturus si sa fiti imediat acolo.
….

Bilocatia ca forma mai inalta a Proiectarii Mentale – Din lectura din decembrie 2013 “Bilocatia si Inaltarea”

Am explorat multe dintre aceste instrumente in lecturile anterioare. Aceste instrumente va sunt foarte familiare acum. Ele cuprind exercitiul de stralucire, Oul Cosmic, proiectarea holografica cu ajutorul gandului. De asemenea, este inclusa in procesul si exercitiile Inaltarii si bilocatia. De fapt, bilocatia este unul dintre principalele exercitii care trebuie sa fie practicate in pregatirea pentru ascensiune.

In acest moment vreau sa spun cateva cuvinte despre bilocatie. Conceptul de bilocatie, pur si simplu, inseamna sa fii in doua locuri diferite in acelasi timp. Cand faceti acest lucru aveti, de fapt, un procent de energie in fiecare loc unde va aflati. Daca va bilocati pe Luna, atunci de exemplu puteti sa puneti 40 procente din energia voastra pe Luna si sa lasati 60 de procente din energie aici pe Pamant. Practicand o bilocatia avansata, ati putea pune 60 de procente din energia voastra pe Luna si atunci ati avea 40 de procente pe Pamant. De fapt, ati fi capabili sa mergeti dincolo de prezenta voastra astrala. Ati putea sa va trimiteti corpul astral pe Luna. Intr-un stadiu mai avansat al bilocatiei, ati putea sa manifestati un corp fizic pe Luna. Manifestarea unui corp fizic pe Luna ar putea prezenta probleme, exceptand cazul in care corpul fizic are un costum spatial care sa va protejeze de temperaturile reci si lipsa de oxigen si atmosfera de pe Luna.

Pe masura ce avansati cu bilocatia, veti fi capabili sa plasati un procent mai mare de energie si constienta in cel de-al doilea loc. Iisus/ Sananda a folosit bilocatia. El nu a fost in procent de suta la suta in corpul sau in timpul mortii sale prin crucificare. De fapt, a fost in alt loc intr-un alt corp. Desigur, el a lasat un procent, cu toate ca un procent mic, in trupul sau care era pe cruce.

Astfel, bilocatia si exersarea bilocatiei devine un exercitiu spiritual principal si un instrument pentru ascensiunea voastra. Munca si ideile noastre s-au concentrat pentru a va ajuta sa va bilocati intr-un loc din dimensiunea a cincea. Asa a aparut ideea de a folosi Lacul de Cristal, Templul de Cristal si alte locuri, cum ar fi nava noastra spatiala Athena…

Alte resurse si materiale despre Proiectarea Mentala si Bilocatie le gasiti aici: