Grupuri de 40 in Romania

In Romania, in acest moment (iunie 2016) avem mai putin de 40 de membrii in total, speram ca odata cu aparitia si prezenta acestei pagini sa atragem si mai multe seminte stelare si lucratori intru lumina din Romania sau vorbitori de limba romana din strainatate.

Noi ne intalnim regulat in grup, de obicei joia la ora 20:30 ora Romaniei, in teleconferinta si avem posibilitatea de a:

  • informa despre noutati la nivel international – activitati, evenimente, pagina de web s.a.m.d
  • informa despre noutati la nivel national
  • ascultam rapoartele membrilor din Orasele de Lumina Planetare si Rezervatia Marina de Lumina Planetara „Marea Neagra”
  • Alegem pentru fiecare intalnire o tema de discutie in care impartasim propriile experiente, perspective si idei
  • Facem impreuna o meditatie pentru vindecare si inaltare la nivel personal
  • Facem impreuna o meditatie de Biorelativitate pentru vindecare si ascensiunea planetara

Toate inregistrarile intalnirilor noastre precum si a meditatiilor noastre le gasiti pe pagina cu inregistrarile tuturor sesiunilor meditative GOF la nivel international, urmand acest link.
Selectati in plus anul si luna ca parametrii de filtrare pentru a cauta inregistrarile dorite.

Grupul nostru se dezvolta si ne bucuram mult pentru toti cei care intra in rezonanta si se identifica cu misiunea si viziunea Grupului de 40, cu invataturile si tehnologia arcturiana 5D, cu care lucram. Sunteti invitati cu drag, toti cei care doriti sa ne cunoasteti mai bine pe noi, munca noastra, precum si invataturile si tehnologia spirituala arcturiana, sa participati la intalnirile noastre. Pentru detalii referitorare la participare va rugam sa ne contactati pe pagina de contact.

Tu contezi!