40 de grupuri a 40

In capitolul 15 al cartii “Conectarea cu Arcturienii”, Juliano explica puterea  Kraft zwischen der Zahl 40 und das Group of Forty – Konzept.

Patruzeci de Grupuri de Patruzeci

La grupurile de patruzeci vor adera membri de pretutindeni, din SUA și din lume, și vor fi create patruzeci de grupuri de patruzeci. După ce se formează toate grupurile de patruzeci, se va produce o creștere a dispersiei energiei arcturiene. Un număr fenomenal de oameni vor dori să intre în aceste grupuri. Reacția va fi copleșitoare atunci când acest concept va fi anunțat și i se va face publicitate. Totuși, aceste grupuri de patruzeci inițiale nu vor fi singurele care lucrează cu arcturienii. Și alții de pe planetă lucrează deja foarte intens cu energia arcturiană. Dar, aceia dintre voi care se alătură grupurilor de patruzeci inițiale vor lucra cu noi într-un mod special, un mod care ne va ajuta să manifestăm o vindecare planetară.

Munca noastră cu voi conduce la un punct care ar putea avea drept rezultat o intervenție planetară. Asistența cosmică, sau o forță vindecătoare, poate fi generată pentru întreaga planetă prin interacțiunea noastră cu voi. Nu ne aflăm aici ca să vă salvăm, ci ca să vă ajutăm să vă sporiți sau să vă amplificați energiile vindecătoare. Cu toții aveți nevoie de un asemenea obiectiv și direcție. Acum înțelegeți necesitatea unei rețele interactive de grupuri, și cum anume această rețea interactivă ne va permite să lucrăm cu Pământul fără să ne atragem niciun efect secundar karmic negativ. Mai presus de toate, ar trebui să înțelegeți cât de mult respect avem pentru voi și pentru acest proces planetar de vindecare.

Primele grupuri de patruzeci au creat deja o fundație pentru ca să apară și alte grupuri. De fapt, celelalte grupuri pot fi mai puternice și conectate mai strâns între ele. Totuși, întotdeauna, fondatorii sau pionierii sunt cei care duc povara, deoarece ei trebuie să pună bazele.

Așa cum am mai spus, se vor forma patruzeci de grupuri de patruzeci. În acel moment, cu toții vă veți amplifica energia în mod constant. De fiecare dată când se formează un alt grup de patruzeci, el susține primul grup. Al treilea grup de patruzeci îl susține pe al doilea și pe primul. Al patrulea grup îl susține pe al treilea, pe al doilea și pe primul. Aceasta este puterea lui patruzeci. Înțelegeți oare acest lucru în termenii matematicii voastre factoriale?

Ceea ce se va întâmpla este că cele patruzeci de grupuri de patruzeci vor fi atât de puternice, încât unul dintre grupuri va putea să se înalțe. Atunci când acel grup se înalță, vor rămâne treizeci și nouă. Atunci se va forma un alt grup, al patruzecilea. Astfel, grupurile vor apare și vor dispare. Unul din grupuri se înalță, iar un alt grup se va forma ca să îi ia locul. Acesta
va fi tiparul înălțării în grup. Dorim să explicăm că vor exista și alte puncte de înălțare simultană, sau valuri. Este posibil ca toate să se poată înălța la un anumit moment. Totuși, nu este posibil ca toate grupurile de patruzeci să se afle în primul val. Important este ca fundamentul pentru înălțări ulterioare să fie dus mai departe. Atunci când unul dintre grupuri se înalță, responsabilitatea pentru înălțări în grup viitoare va fi transferată imediat altor grupuri.

Pentru noi nu este un efort să interacționăm cu voi, deoarece v-ați sporit energia foarte mult. Există un curent de energie care străbate grupurile de patruzeci din prezent. Grupurile inițiale interacționează, hrănindu-se din energia de grup, și se extinde. Mediumul va trece în următorul tărâm împreună cu oamenii din aceste grupuri. Mulți oameni noi intră acum în grupuri, iar subconștientul fiecărui membru este în curs de curățare. Acest lucru se întâmplă automat, deoarece munca unui grup de patruzeci devine atât de puternică, încât, în cele din urmă, îi influențează pe toți membrii săi. De exemplu, oamenii care se alătură acum unui grup de patruzeci simt efectul și puterea primelor două grupuri. Înțelegeți faptul că energia care este generată poate fi percepută de ceilalți. Această idee a purificării subconștientului va trece prin toate grupurile care se vor forma.

Grupuri de 40 in Romania

Urmand link-ul urmator aflati mai multe detalii despre munca noastra in grupul de 40 din Romania : Grupuri de 40 in Romania