Scarile de Ascensiune

Arcturienii despre Scarile de Ascensune (Citat din lectura lunara GOF din septembrie 2011):

A 3-a parte a ciclului nostru de pregatiri planetare o reprezinta Scarile de ascensiune. Primul nivel sau primul aspect este reprezentat de catre cristalele eterice. Al 2-lea nivel sau aspect este cel al Oraselor de Lumina Planetare, iar al 3-lea cel al Scarilor de Ascensiune. Fiecare nivel poarte si descrie o frecventa unica si individuala. Scarile de Ascensiune sunt desemnate si amplasate in anumite zone puternice din punct de vedere energetic pe aceasta planeta. Frecventele Scarilor de Ascensiune si frecventele energetice ale acestor locuri au fost calibrate astfel incat acestea pot sa faca fata la un numar de suflete mare care vor si sunt pregatite sa ascensioneze. Unul dintre lucrurile importante pe care l-am avut in vedere la desemnarea acestor locuri de ancorare pentru o Scara de Ascensiune a fost sa gasim un loc care are o puritate deosebita si o structura energetica spirituala. Aceste locuri au deja abilitatea de a fi un vas primitor si incapator  pentru lumina si energia spirituala. Lumina si energia spirituala este deja prezenta in aceste zone astfel incat acestea pot face fata unei infuzii  de energie sufleteasca imens.

 ascension-ladder-e1407510613183Vrem sa vorbim despre Scarile de Ascensiune si amplasarea acestora referindu-ne la conceptul de bilocare sau bilocatie. Bilocarea este abilitatea de a se transmuta si plasa in doua locuri diferite in acelasi timp. Un punct de bilocare se considera a fi locul care este numit acasa, iar al doilea se considera locul desemnat pentru proiectare proprie. Atunci cand vorbim despre Ascensiune, vorbim despre bilocare intr-o alta dimensiune. Abilitatea de a performa bilocarea va va ajuta in momentul ascensiunii. Am tras aceasta concluzie bazandu-ne pe experientele noastre asemanatoare pe alte planete. Noi am ajutat si ne-am implicat in alte ascensiuni planetare. Am observat si invatat ca folosind locuri desemnate care sunt sigure si placute pentru bilocare, cum sunt Scarile de Ascensiune, face mai usor si viabil de a a sprijini si asista grupurilor largi de persoane la ascensiunea acestora. Toti pot, la momentul ascensiunii, sa se proiecteze mental si sa practice bilocarea in Scara de Ascensiune. In acel moment pe Scara de Ascensiune va exista o deschidere 5dimensionala foarte puternica. Nu va exista o deschidere 5dimensionala care sa acopere toata planeta. Nu intreaga planeta sa va deschide energiilor 5dimensionale. De ce? Intreaga planeta si multitudinea de orase nu sunt pregatite sa primeasca aceasta infuzie gigantica de energie pentru ca aceste vase pe planeta nu sunt destul de puternice pentru acest lucru.

Aceste locuri desemnate  ca cele care au acum o Scara de Ascensiune sunt destul de puternice pentru a tine, integra si ancora vibratia corecta care va atrage dimensiunea a 5-a si vor putea mentine portile catre a 5-a dimensiune deschise. Acesta este un factor foarte important. Portile trebuie sa fie tinute deschise la Scarile de Ascensiune pentru ca vor exista mii si mii de suflete care vor ascensiona…

Prezentare completa a Scarilor de Ascensiune:
Urmatorul link va conduce la o prezentare completa a fiecarei Scari de Ascensiune si rolul lor specific:
Scarile de Ascensiune – Prezentare in format PDF

Gasiti mai multe informatii pe pagina de web internationala:
http://groupofforty.com/gof-tools/ladders-of-ascension/