Oul Cosmic

Citat din lectura din 4 octombrie 2014 – “Intariti-va aura”

Oul Cosmic - Gudrun Miller
Oul Cosmic – Gudrun Miller

M-ati auzit vorbind despre Oul Cosmic. Oul Cosmic reprezinta o forma specifica ideala, in care aura voastra este foarte sanatoasa. Aceasta forma este descrisa ca fiind forma perfecta a unui ou. Aceasta forma va aduce aura intr-o stare protectiva si are capacitatea inerenta de a respinge energia de vibratie joasa. Oul Cosmic este in stare de a bloca virusi, care incearca sa intre in compul vostru energetic, si de asemenea si alte fiinte parazitare de toate felurile. Activitatea parazitara nu se rezuma numai la aceste fiinte microscopice, numiti paraziti. O activitate parazitara are loc si atunci cand exista dependente si atasamente de la o persoana la alta.

La fal ca aura voastra, are si Pamantul un camp auric si la fel cum va aduceti voi aura in aceasta forma a Oului Cosmic, atunci cand o aduceti in aceasta forma, atunci indepartati toate gaurile, toate ranile, dezechilibrele si turbulentele din aceasta, la fel se intampla si pentru Pamant. Aduceti astfel aura voastra personala in aceasta forma de ou centrata si echilibrata si asta inseamna ca nu exista o aplecare sau spre dreapta sau spre stanga, nu exista gauri, astfel sunteti intr-o stare de sanatate energetica exceptionala.

Va invit acum sa va aduceti aura in aceasta forma a Oului Cosmic. Numar pana la 3 si cand am ajuns la 3, afirmati “Ordon aurei mele sa ia forma Oului Cosmic”…1,2,3…acum! (tonuri acompaniaza acest proces Oooooooohhh). Aura voastra se alinieaza acum perfect. Forma aurei voastre este acum foarte frumoasa, are forma Oului Cosmic. Nu exista gauri in aura voastra. Nu exista intuneric. Se afla intr-o aliniere perfecta…

Alte resurse si materiale despre Oul Cosmic sunt disponibile aici: