Lumina cuantica inalta

Lumina inalta Omega cu caracteristici cuantice poate fi folosita si directionata bineinteles si pentru vindecarea, transformarea si alinierea la nivel personal, de exemplu in munca spirituala personala cu cele 4 corpuri: mental, emotional, fizic si eteric.

Citat din lectura din ianuarie 2015 “Actualizari in procesul de ascensiune”

Aceasta lumina, pe care o transferati in corpul vostru fizic, este lumina pentadimensionala. Chemati si invocati acum Lumina Omega…lasati Lumina Omega sa curga in cel de-al 3-lea ochi si in intregul corp fizic. (Intonam Luminaaa Oooomeeeeeegaaaaa, Luminaaaaa Oooomeeeeeegaaaaa pe masura ce vizualizam acest lucru)

Corpul vostru tridimensional primeste acum Lumina Omega din campul vostru energetic vibrational pentadimensional. Aceasta Lumina Omega este o lumina mit calitati cuantice, care transcende si depaseste legile normale fizice tridimensionale. Simtiti acum Lumina Omega in corpul vostru fizic, veti simti imediat o imbunatatire a sanatatii fizice. Veti simti o inaltare insemnata si o revigorare a tuturor sistemelor in corpul vostru fizic. Lumina Omega curge acum prin corpul vostru fizic, al tuturor. Corpul vostru fizic va fi incarcat acum cu o noua frecventa de lumina. Intram in meditatie, in timp ce facem experienta acestui val de Lumina Omega, care este atat de importanta mai ales in aceste timpuri, cand voi va veti lua corpurile voastre cu voi in dimensiunea a 5-a. Aceasta experienta va va da un sentiment de usurare si inaltare si va simtiti minunat.

Alte resurse si materiale despre Lumina Omega le gasiti aici: