Stralucire/Shimmering

Exemplu stralucire/shimmering
Exemplu ilustratie stralucire/shimmering

Citat din lectura din octombrie 2012 “Aproape de ascensiune”

Vreau sa va explic ca puterea stralucirii/shimmering va deveni mai valoroasa decat oricand inainte. Shimmering este un exercitiu spiritual in care are loc o accelerare personala, pe care o lansati cu gandurile voastre. Frecventa vibrationala sau pulsul aurei voastre se ridica. Prin ridicarea pulsului auric personal, va aflati in posibilitatea sa va plasati corpul eteric direct intr-un coridor, iar prin acest coridor puteti calatori catre un loc sau context pentadimensional. Idea accelerarii campului energetic este importanta, deoarece ascensiunea va declansa o accelerare a campurilor voastre energetice, exact asa cum practicati in exercitiul de shimmering. Energia ascensionala creaza un mecanism, in care campul vostru energetic se accelereaza si incepe sa vibreze cu o viteza sau rata mai inalta, mult mai inalta decat cea cu care sunteti obisnuiti.

Pentru a va pregati pentru ascensiune este deci recomandat sa va obisnuiti la accelerarea campurilor voastre energetice. Este bine sa va obisnuiti sa va ridicati pulsul vibrational campului vostru energetic. Ascensiunea va declansa aceasta o astfel de ridicare si accelerare.  Daca nu ati facut aceasta experienta de accelerare inainte, atunci se poate sa va fie mai greu. Unii dintre voi ati putea spune: “Juliano, nu pot sa fac aceste exercitii. Eu incerc, dar tot ceea ce imi ramane este gandul. Nu simt accelerarea.”. Recomandarea mea este sa continuati sa facesti acest exercitiu, chiar daca experienta voastra ramene numai la nivel mental. Practica in gand este folositoare si va pregateste mai departe.

Ok, ganditi-va acum la campul vostru energetic, vizualizati-va aura si aduceti-o acum in forma Oului Cosmic. Ganditi-va pur si simplu la acest lucru. Acesta este un pas important. Vizualizati acum  la capatul exterior al aurei o linie de lumina. Vizualizati cum aceasta linie pulseaza si vibreza. Aceasta linie pluseaza si vibreaza acum mai repede. Partea exterioara a aurei voastre intra acum intr-o energie vibrationala mai inalta, a carei experienta o puteti face acum. Pe masura ce faceti aceasta experienta, puteti sa constientizati acum chakrele voastre. Va deschideti acum pentru capacitati parapsihice. Astfel de capacitati ar putea fi telepatia si clarperceptia. Daca doriti sa canalizati informatii, sau daca doriti sa primiti informatii si sa lucrati cu viziuni profetice,  pentru toate acestea stralucirea/shimmering este foarte ajutatoare. Mereu cand v-am vorbit despre shimmering, v-am spus ca v-ati proiecta intr-o alta dimensiune. Doresc sa intelegeti, ca puteti sa practicati shimmering si pe loc, si in dimensiunea a 3-a, unde puteti ramane in exercitiul vostru. Totusi, pentru ca exista o accelerare in campul energetic, incep sa se deschida si sa fie active multe legaturi si canale din si catre dimensiunea a 5-a. Shimmering deschide multe chakre si activeaza capacitati si experiente paranormale si extrasenzoriale, precum teleportarea, bilocatia si vindecarile paranormale.

Exista un concept in munca cu energia, cunoscut sub numele de Explozia Luminii, o explozie de lumina puternic energizata. In terminologia spirituala aceasta corespunde situatiei cand puteti sa va accelerati campul vostru energetic de la o vibratie scazuta la un ritm si puls foarte ridicat. Si asta imediat! Asa are loc si ascensiunea. Este o accelerare imediata, spontana a campurilor voastre energetice. De aceea va sfatuiesc sa exersati stralucirea/shimmering ca pregatire, astfel incat sa va puteti obisnui cum este sa va deplasati imediat intr-un spatiu mai inalt.

Alte resurse si materiale despre Stralucire/Shimmering le gasiti aici: