Deveniti membru al Grupului de 40

Respectam, onoram si recunoastem prezenta si importanta tuturor lucratorilor intru lumina si a tuturor semintelor stelare, care lucreaza pentru vindecarea personala si planetara in aceste timpuri ale ascensiunii. Exista multe cai de a participa in acest proces si de a oferi un serviciu umanitatii si Mamei noastre Pamant, si toate sunt unice, la fel de importante si frumoase in sinea lor. Daca va aflati in rezonanta cu viziunile si obiectivele Grupului de 40, precum si cu invataturile inalte pentadimensionale arcturiene si, cel mai important, va identificati cu acestea, am fi foarte fericiti si onorati, daca v-am putea imbratisa ca noi membrii ai grupului.

Exista posibilitatea pentru cei interesati de activitatile noastre si de invataturile cultivate in grupul nostru, de a ni se alatura in activitatile noastre de-alungul unei perioade de proba de 3 luni, pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a-si putea da seama daca rezoneaza cu munca noastra. Prin aceasta dorim sa dam posibilitatea tuturor lucratorilor intru lumina nu numai sa aiba acces la toate informatiile primite, dar si sa participe practic in activitatile noastre pentru a-si da seama daca exista o identificare si dorinta de a sprijini acest proiect cu bucurie si convingere sincera personala.

Membrii Grupului de 40 la nivel global sprijina simbolic proiectul si din punct de vedere financiar cu o suma de 40$ pe an, care acopera diferite costuri legate de eforturile noastre de a oferi o lista intreaga de servicii pentru toti cei interesati. Printre acestea se numara:

  • un newsletter lunar
  • lectura lunara
  • meditatii globale lunare
  • seminarii online regulate si alte activitati educative
  • coordinarea diferitelor evenimente
  • administrarea organizatiei noastra internationale, a membrilor, a paginilor de internet si a prezentei noastre publice in general pe internet si in alte medii mass-media

Majoritatea muncii noastre din spatele numeroaselor servicii oferite se bazeaza pe voluntariat.

Aici va puteti inregistra oficial ca membru GOF
(plata celor 40$ se face prin paypal sau carte de credit, coordinatorul pe tara va poate ajuta la inregistrare si cu alte optiuni si va sta la dispozitie pentru orice intrebari)